Loading...
Kinderfeestjes arrangementen 2018-02-16T14:31:26+00:00

UNIEKE KINDERFEESTJES – VIP KINDERFEEST

Hedendaagse kinderfeestjes? Op zoek naar een leuk, hip, luxe en exclusief VIP kinderfeest? Maak gebruik van onze diensten en combineer een superstretched limousine met een leuke activiteit.

In2Heaven Limousine Service heeft in samenwerking met bedrijven in de regio een samenwerking voor het verzorgen van super hippe en betaalbare kinderfeestjes. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld een fotoshoot, een schoonheidsbehandeling, een visagie, een moderne GPS dropping, discozwemmen, Extreme jump, bezoek aan McDonalds of een bioscoop. Wat voor feestje je ook kiest, onze limousine maakt de verrassing voor de jarige en zijn/haar vriendjes en/of vriendinnetjes helemaal compleet!

FOTOSHOOT KINDERFEEST
BEAUTYPARTY KINDERFEEST

Kinderfeestjes.

Met onze limousine arrangementen willen wij het voor vrijwel iedereen mogelijk maken om voor een interessante prijs gebruik te maken van onze diensten. Ook willen wij hiermee kenbaar maken voor welke doeleinden onze service ingezet kan worden. De kinderfeestjes op zich zijn al leuk, maar door dit te combineren met een stretched limousine en een fles kinderchampagne maakt dat het unieke VIP kinderfeestje helemaal af! We hebben kinderfeestjes met een fotoshoot, een fotoshoot inclusief visagie maar ook meer actieve feestjes zoals bijvoorbeeld een GPS dropping. Dit is een moderne versie van de welbekende dropping maar dan maak je gebruik van een GPS apparaat die jouw positie aangeeft. Dit alles wordt gecombineerd met spelletjes/opdrachten onderweg. Deze dropping is uiteraard ook geschikt voor volwassenen.

Veel arrangementen zijn in samenwerking met locale bedrijven. Mochten jullie andere ideeën hebben of tips voor een arrangement als toevoeging dan horen we dat graag van jullie!

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? check uw spambox

Een last-minute boeking? bel ons!

OFFERTE AANVRAGEN